Nejlepší auta na balení holek? Modely, se kterými zabodujete

Lamborghini Aventador roadster | foto: wheelsage.org

Jakkoliv se nechceme nikoho dotknout ani podporovat stereotypy, skutečnost je zkrátka taková, že holky se balí líp v pěkném autě, než-li ve starší Octavii. Pro nevěřící máme důkazy, a pro ostatní pár pěkných kousků, se kterými chybu neuděláte.

Že se ženy více zajímají o muže v dražších autech není jen naše utkvělá domněnka, ale skutečnost potvrzená výzkumem Dr. Michaela Dunna, jehož výzkumu se před lety věnoval i časopis Telegraph.

Dalším nemilým potvrzením tohoto fenoménu jsou i různé "pokusy", které velmi ochotně provádí a zaznamenávají YouTubeři zejména v USA. Jeden takový se vypravil do města ve sněhobílém Lamborghini Aventador Roadster a zkoušel své štěstí. No nebudeme vás napínat, nepromluvil ani slovo a přesto k němu zcela neznámé slečny ochotně nastupovaly. Podívat se můžete sami.

Co ale dělat, pokud nemáte na Lamborghini, ale přesto chcete oslňovat svým vozem? Chce to před koupí trochu přemýšlet a vybírat pečlivě. Muži a ženy totiž postupují při výběru vozu zcela odlišně. Navíc je zajímají i jiné aspekty. Zatímco muži často řeší výkon, podvozek, techniku a technologie, na oslnění opačného pohlaví vám často stačí jen líbivý vzhled vozu, reprezentativní značka a někdy i zajímavý zvuk. Jednou z mála skupin automobilů, na které se muži i ženy shodnou, jsou kabriolety.

Redaktoři zahraničního webu GlobalCarsBrands proto sestavili zajímavý výběr vozů různých cenových skupin, se kterými byste měli mít vyšší šance zabodovat.

Mini Cooper kabriolet

Mini Cabrio druhé generace. | foto: MINI

Většina žen Mini-Cooper naprosto miluje. Jsou to malá a stylová autíčka, která ale dokáží nabídnout porci zábavy i mužům - zejména díky skvěle zpracovanému podvozku, vynikající manévrovatelnosti a kvalitním motorům. Jejich cena přitom není nikterak krkolomná.

Volvo C70 kabriolet

Volvo C70 | foto: wheelsage.org

Volvo už je vyšší třída. Ačkoliv má mezi lidmi stále pověst nudné ale bezpečné značky, model C70 kabriolet se vyznačuje elegantními tvary a skvělou prostorností, která může skvěle posloužit k ledasčemu. Jen pozor na brzkou instalaci dětské sedačky. Ovšem pokud by došlo i na to, díky pevné skládací střeše může C70 posloužit jako nadmíru bezpečný a praktický rodinný vůz za stále celkem rozumný peníz.

Nissan 350/370Z

Nissan se připravuje oslavit 50 let své sportovní řady Z speciální edicí Heritage Edition u modelu 370Z | foto: Nissan

 Pokud toužíte po něčem více asijském a více zaměřeném na sportovní jízdu, rozhodně neuděláte chybu s Nissanem 305Z nebo novějším 370Z. Jejich neokoukaný design působí stále exkluzivně, motor má nádherný zvuk, jízda s nimi je zážitek a přesto se dají koupit za rozumné ceny.

Mercedes-Benz E-Class Kabriolet

Kabriolet uzavírá nabídku Mercedesu-Benz třídy E. | foto: Mercedes-Benz

Pokud chcete nebo můžete sáhnout hlouběji do kapsy, nezapomeňte na starý dobrý Mercedes-Benz. Tahle značka má silné jméno a je ztělesněním komfortu, kvality a luxusu. Pokud to vše podpoříte ještě stahovací střechou, budete se muset zavírat, aby k vám nenaskakovaly stále další holky.

Ferrari, Lamborghini, Bentley, AMG

Ferrari 360 Challenge Stradale (Foto:Axion23) | foto: wikimedia.org

Pokud jste se dočetli až sem, asi jste tu jen ze zvědavosti, kam až tenhle článek může zajít. No jistě že až k samotnému vrcholu okázalosti a opulentnosti, který představují voly luxusních a prémiových značek. Ty byly sice dříve stavěny pro potěchu řidiče za volantem na pěkných silnicích, dnes už ale slouží spíše jako paví pere.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy