Po nehodě zbyla z Chevroletu jen půlka. Řidička přežila zázrakem

Doslova rozpůlený vůz Chevy Impala | foto: youtube.com

Před pár dny se v USA stala velice ošklivě vypadající nehoda, během níž SUV doslova rozpůlilo sedan. Naštěstí oba řidiči vyvázli jen s lehčím zraněním.

Událost, během níž jeden vůz rozpůlil ten druhý, se odehrála na dálnici 101 v Kalifornii.

Celá nehoda má dva hlavní aktéry. Tím prvním je Apol Lansang, která řídila svou bílou Chevy Impala. Druhým jem řidič Toyoty Sequoia, Kevin Fenty. Ten během jízdy po dálnici č. 101 přejel středovou dělící čáru a svým vozem narazil do protijedoucí bílé Impaly - přesně na stranu spolujezdce.

Náraz byl tak silný, že se bílý vůz doslova rozpůlil. Jeho řidička zůstala v šoku sedět na místě. Řidič Toyoty ze svého vozu po nárazu vylétl, podle informací z AutoBlog.com ale neutrpěl vážná zranění.

Policista Jason Balham řekl novinám  Santa Rosa Press Democrat, že šlo o jednu z nejhorších nehod, kterou za 16 let služby viděl. To, že oba řidiči vyvázli jen s lehkým zraněním je podle něj zázrak.

Z celé události vznikl záznam, který pořídil bývalý zdravotník letectva. Podle jeho slov šlo o tu nejšílenější nehodu, jako kdy v životě viděl, a prý už jich viděl opravdu hodně.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy