Clarkson, Hammond a May řádí v Chorvatsku s Ladou, Audi a Arielem

Záběry z natáčení nové série Grand Tour v Chorvatsku | foto: youtube.com

Trio Clarkson, Hammond a May známe asi všichni. I když už nejsou součástí BBC a pořadu Top Gear, stále se věnují natáčení pořadu s motoristickou tématikou. Tentokrát se během natáčení druhé série pořadu Grand Tour dostali i do Chorvatska.

Proč si tato trojice vybrala právě Chorvatsko, když v minulé sérii natáčela v podstatně exotičtějších destinacích, zatím nevíme. Tato země u Jadranského moře dokáže nabídnout velice pěkná místa a v tuto dobu je zde příjemné počasí.

Pokud vás zajímá, jaké vozy si trojice zvolila, budete možná překvapeni jejich nesourodostí. Jeremy Clarkson totiž usedl do ryze sportovní Audi TT RS. Jeho kolega Richard Hammond si zvolil poněkud netradiční povoz, buginu Ariel Nomad, které je stavěná spíše k překonávání lehčího terénu. Celou volbu vozidel ale korunoval James May, který usedl za volant staré Lady.

Lada už si jednou s touto trojicí zahrála, konkrétně během Albánského speciálu, kde musela suplovat Bentley Mulsanne, který automobilka odmítla pořadu zapůjčit.

Na několika videích, která během natáčení vznikla, můžeme vidět závod mezi Audi TT a Arielem Nomad. Na dalším videu je trojice kdesi v přístavu nebo zálivu, a James May hrdě usedá do své Lady.

Kdy se nová série pořadu Grand Tour dostane na televizní obrazovky zatím nevíme, předpokládané datum je ale konec tohoto roku. Trojice má se společností uzavřenou smlouvu, podle které má během následujících 3 let vytvořit 36 epizod. Jen pro připomenutí, první série, která se vysílala začátkem tohoto roku, měla epizod 13.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy