Samozvaný mstitel chtěl vytrestat řidiče za špatné parkování. Na něco ale zapomněl

Řidič Jeepu se rozhodl pořádně vytrestat řidiče Nissanu za špatné parkování | foto: youtube.com

Špatné parkování je nešvar, který dokáže vyvést z míry kdekoho. V Americe se ale jeden samozvaný mstitel rozhodl udílet lekce chování na parkovištích. Zvolil si k tomu poměrně netradiční prostředek, svůj Jeep Wrangler.

Když majitel červeného Jeepu Wrangler zahlédl na parkovišti Nissan 380ZX, který stojí zaparkovaný přes čáru, rozhodl se dát mu pořádnou lekci slušného chování. Zaparkoval proto svůj Jeep co nejtěsněji vedle Nissanu a těšil se na to, jak se jeho majitel bude trápit s nastupováním.

Ve svém zlomyslném plánu ale udělal zásadní chybu. Nevšiml si totiž, že onen Nissan 380ZX je pravděpodobně importován přímo z Japonska, takže volant má na pravé straně. Když řidič Nissanu ke svému vozu přišel, celou situaci si nejprve důkladně prohlédl, obě vozidla obešel a usedl za volant ze strany, kde měl spoustu místa. Řidiči Jeepu tak zbyly jen oči pro pláč nad promarněnou šancí napravit dalšího hříšníka.

Dobrá, konec srandiček. S největší pravděpodobností jde jen o další humornou záležitost z díly YouTubera s přezdívkou Valic Munt. Ten už totiž na svém YouTube kanále má video s podobnou tématikou. Ovšem u něj se povedlo pozorným divákům odhalit podvod a inscenaci.

Ti zlomyslnější z nás ale v tomto stylu videí jistě najdou zalíbení. Ostatně kdo už někdy neměl chuť pořádně vytrestat něčí neschopnost trefit se mezi dva pruhy na parkovišti před svým oblíbeným supermarketem?

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy