Speciální edice Lamborghini Aventador dostala zajímavou kombinaci barev

Lamborghini Aventador Miura Homage | foto: Lamborghini Newport Beach

Vozy značky Lamborghini byly vždy exotické už od pohledu. Jejich extravagantnost, agresivita a dravost vždy dokázali upozornit na to, že pod jejich kapotou se ukrývá pořádné stádo koní.

Tento konkrétní vůz je jedním z pouhých padesáti speciálních Lamborghini Aventador Miura Homage edition, které byly vyrobeny k oslavě půl-století od výroby ikonického modelu Miura.

Za stvořením Miura Homage edition stojí tovární oddělení Ad Personam, které se specializuje na individualizaci vozů. Lak se, podobně jako u modelů Miura, skládá ze dvou odstínů. Nejde však o žádnou extravaganci, pouze o elegantní pruh jiné barvy, který se táhne od předního nárazníku až po podběh zadního kola. Ve stejné barvě jsou nalakována i kola. Ta přední mají rozměr 20 a zadní 21 palců.

Tenhle konkrétní kousek je nalakován v kombinaci tmavě modré a stříbrné barvy. Interiér je vyveden v kombinaci černé, světle hnědé kůže a karbonových prvků. Na rozdíl od kombinací jako červeno-zlatá, černo-zlatá nebo zeleno-stříbrná působí tento model podstatně elegantněji, což je u automobilky proslulé svou extravagancí překvapující.

Pokud byste na tohle Lambo měli zálusk, připravte se rozbít prasátko. Jeho cena činí 499,990 dolarů, v přepočtu cca 12,208,000 Kč. Navíc byste museli řešit dovoz, neboť ho nabízí dealerství Lamborghini Newport Beach v Californii. Cena je sice o 100,000 dolarů vyšší, než za kolik se prodávají klasické Aventadory, v případě speciálních edicí jako je tato ale můžete počítat s udržením a budoucím růstem hodnoty, neboť vyrobeno bylo pouhých 50 kusů.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy