Hollywoodská hvězda spojila své jméno s nejsilnějšími vozy značky Dodge

Herec Vin Diesel se stal tváří i hlasem značky Dodge | foto: youtube.com

Poprvé se Vin Diesel veřejně ukázal s vozem značky Dodge v prvním díle filmu Rychle a zběsile, který se dostal na plátna kin již v roce 2001. O 16 let a 7 dílů později se Vin Diesel rozhodl stát i tváří a hlasem rychlých vozů značky Dodge.

Právě díky účinkování v sérii filmů Rychle a zběsile nalezl Vin Diesel zalíbení v klasických amerických "muscle cars". Zvláště pak v Dodge Charger 1970, se kterým účinkoval v prvním dílu celé série.

Automobilka Dodge byla již tou dobou sponzorem této filmové série, což herci umožnilo lépe se seznámit s celou značkou, jejími vozy a způsobem, jakým se ty nejvýkonnější kusy vyrábí. 

Po šestnácti letech od prvního dílu tak situace dospěla k tomu, že se Vin Diesel stal hlavní tváří značky. Kromě toho, že se účastnil představení vozu Dodge Charger Demon, vystupuje také ve třech krátkých spotech prezentujících nejsilnější vozy automobilky s označením SRT a do budoucna by měl k fanouškům značky promlouvat prostřednictvím sociálních sítí.

V samotných spotech se kromě Vina Diesela objeví vozy Charger SRT Hellcat, Durango R/T a Challenger SRT Hellcat. Celá série spotů nese název Brotherhood of Muscle a je součástí kampaně "DOMESTIC, NOT DOMESTICATED".

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy