Na tajném srazu se sešla vozidla v hodnotě 64 milionů dolarů

Přes 200 sportovních vozů v hodnotě více než 50 milionů dolarů | foto: youtube.com

Na tajném setkání ve Velké Británii se sešli majitelé cca 208 velice rychlých a exkluzivních vozů, jejichž hodnota přesahuje hranici 64 milionů dolarů, což je v přepočtu cca 1,5 miliardy Kč!

Ačkoliv jsou setkání supersportovních vozů v takové hodnotě spíše záležitostí šejků ze středního východu, tato sešlost se konala na letišti Bruntingthorpe ve Velké Británii, které hostí akce s motoristickou tématikou poměrně často.

Vzhledem k tomu, že se zde sešlo 208 opravdu exkluzivních vozů, je poměrně těžké vybrat ty nejzajímavější. Milovníky klasik ale jistě potěší Shelby AC Cobra nebo nádherné Ferrari F40. Pro milovníky moderny bude nejzajímavějším kousek Bugatti Chiron, které jelo v čele průvodu několika Veyronů. Na své si ale přijdou i milovníci vozů TVR, McLaren, Aston Martin, Porsche, atd. Ostatně podívejte se sami a klidně nám do komentářů napište, jaké vozy vás nejvíce zaujaly.

Tento sraz měl ale kromě setkání milovníků a majitelů exkluzivních vozů i hlubší myšlenku. Tou byla sbírka na podporu dětského hospicu Bluebell Wood, pro který se vybrala částka okolo 16.000 dolarů (cca 394.000 Kč).

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy