Aston Martin se spojil s Red Bullem. Výsledek se vážně povedl

Aston Martin V8 ve speciální edici Red Bull Racing | foto: Aston Martin

U britské automobilky Aston Martin se rozhodli spojit síly s firmou Red Bull a vytvořili unikátní edici modelů V8 a V12 Vantage.

Kromě extra designů a doplňků výbavy se všechny kousky chlubí podpisy jezdců Formule 1.  O individulizaci vzhledu a výbavy obou modelů se postarala divize Q. Důležitým faktem je, že Red Bull edice u modelů V8 a V12 Vantage odkazují na barvy stáje Red Bull Racing F1.

Mezi další prvky edice Red Bull patří některé doplňky z uhlíkových vláken. Ty najdeme v kabině a krom toho je interiér vyzdoben čalouněním z Alcantary. Opěrky hlavy disponují všitým logem Red Bull Racing a ti nejnáročnější majitelé mají k dispozici jeden další prvek výbavy.

V případě touhy si mohou nechat podepsat palubní desku od jednoho z jezdců týmu Formule 1. Na výběr mají mezi Danielem Ricciardem nebo Maxem Verstappenem. K celé speciální edici se vyjádřil samotný výkonný ředitel značky, Andy Palmer: „Motorsport bude vždy součástí DNA společnosti Aston Martin".

Navíc se brzy odstartuje nová sezona závodů Formule 1, takže díky novým Astonům bude pár jedinců o něco blíže dění. První kusy navíc dorazí ke svým zákazníkům ve druhém čtvrtletí letošního roku. A jaká je cena? Zákazníci musí v případě zájmu kontaktovat jejich nejbližší obchodní zastoupení.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy