Víte, jaký pořad o autech je v současnosti nejvíce nelegálně stahovaný?

Show The Grand Tour na Amazonu oficiálně odstartovala. | foto: Facebook (The Grand Tour)

Na tuhle otázku asi není těžká odpověď. Po prvním mega úspěšném díle nového pořadu The Grand Tour se na internetu strhla doslova lavina pirátských stahování.

S informací přichází deník Independent, který získal pohled na datovou analýzu společnosti Muso. Ta zjistila, že nový pořad The Grand Tour je nejsledovanějším pořadem v historii. Bohužel, platí to nejen v kategorii legálního vysílání. Piráti se totiž snaží víc než dost, a tak se nová show o autech běžně objevuje na internetu již další den.

Díky tomu se vlastně jde vyhnout předplacení služby Amazon Prime, díky níž se na pořad lze dívat legálně. A kolik lidí si vlastně novou show stáhlo? Podle výzkumu se povedlo zachytit 7,9 milionu nelegálních stažení. Třetí díl si pak stáhlo 4,6 milionu lidí, přičemž největší míra nelegálnosti pochází logicky z Velké Británie.

Díky tomu pak společnost Amazon až doposud přišla o 4 miliony dolarů na výdělcích. To je celkem obří suma, která s dalšími epizodami bude logicky narůstat. Na druhou stranu zájem pirátů může Amazon těšit. Slavná trojice z původního Top Gearu se v nové show ukázala opět jako skvělá volba a diváci po celém světě doslova hltají každý nový díl.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy