Top Gear ocenil novou Škodu Kodiaq. Jak?

Na autosalonu v Paříži jsme nabírali první dojmy z nového SUV Škoda Kodiaq. | foto: Jan Matoušek, AutoRoad.cz

Top hodnocení od magazínu Top Gear: Britský automobilový magazín ocenil model Škoda Kodiaq titulem nejlepší automobil pro velké rodiny. Čím porotu nový český model přesvědčil?

První velké SUV české automobilky přesvědčilo porotu svou vysokou flexibilitou při každodenním využití, vynikajícím poměrem ceny a výkonu a emocionálním designem. To všechno ještě český zákazník neměl možnost vyzkoušet a poznat. K českým klientům dorazí první auta až v únoru 2017.

„Posláním modelu Kodiaq je zabránit každodennímu stresu,“ tak zní hodnocení odborníků. Co tím Top Gear myslí? „To je to, oč při jeho všestrannosti běží. Rodiny si nemusí dělat starosti, zda vůz zvládne úkoly, které se v rodinném životě vyskytnou: ať už se jedná o nakládku věcí a přepravu osob, schopnost táhnout těžké přívěsy nebo průchodnost lehkým terénem nebo jízdu na kluzkých silnicích. Splňuje všechny požadavky.“

Vedle vysoké flexibility v každodenním provozu nejnovější model české automobilky zaujal i svým vynikajícím poměrem ceny a výkonu. Dalším kladem v hodnocení poroty je emocionální design tohoto SUV. Značka přináší své výrazné tvarosloví poprvé do segmentu SUV. Charakteristická je pro něj markantní souhra elegantních linií, sportovních kontur a celkové robustnosti, symbolizující ochranu a sílu.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy