Snímek nabouraného Bugatti Chiron budí spekulace. Co se stalo?

Havarované Bugatti Chiron | foto: facebook

Nově zveřejněný snímek z facebookové stránky GTboar ukazuje nové Bugatti Chiron, které je vlečeno na ramenu menšího bagru nebo chcete-li traktoru. Co se ale ve skutečnosti stalo?

Jeden jediný dostupný snímek, který je navíc v ne přiliš valné kvalitě ukazuje nejnovější podání hypersportovního vozu. Ten ovšem nejede po vlastní ose, nebo vlastně ano, ale jen po té zadní. Otázkou je, zda to není nějaká počítačem upravená fotografie, ovšem podle dostupných zpráv je to testovací vůz.

Těch má automobilka hned několik a právě testovací exempláře musejí snést obrovské množství drsného zacházení ze stran pilotů značky. A zatímco celá řada předprodukčních vozů se ukázala již po celém světě na začátku tohoto roku, například v Monaku si již někteří zámožní majitelé užívají jeho vlastnictví.

Psali jsem: Šílenec za volantem Bugatti Chiron. Tak takhle nejezděte

V odkazu výše si pak můžete připomenout, jak to vypadá, když jeden z majitelů vozu zkusí prohnat svůj Chiron po běžné okresce. Video ukazuje dosti šílený pokus předvést veřejnosti, jak se (ne)má jezdit s autem o výkonu přes tisíc koní

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy