Kupte si ke svému Bentley Bentayga piknikový set. Uhodnete jeho cenovku?

Bentley Bentayga a nový piknikový set | foto: Bentley

Když britský Bentley uvedl na trh nový model Bentayga, dalo se tak trošku čekat, že k vozu bude i neskutečně mnoho příplatků. Tím nejnovějším je piknikový set, za jehož cenu si můžete koupit další rodinné auto.

Ten vytvořil designér David Linley, jenž je zároveň synovcem britské královny. Cena za trojdílnou sadu piknikových košů činí v přepočtu na naší měnu 692 tisíc korun. Uvažte pak sami, jaká auta se dají za skoro sedmset tisíc koupit. Někteří majitelé Bentaygy to ale asi moc řešit nebudou.

První část setu slouží pro uskladnění porcelánu a příborů, druhá část obsahuje chladicí box se sklenkami a místem pro uložení šampaňského a třetí má v sobě uložena prkénka a stolovací potřeby. Jak se dalo čekat, tvůrcem všeho byla divize Mulliner a aby bylo vše dokonalé, spolu s piknikovým setem je spojena ještě další novinka.

Muliiner totiž uzavřel spolupráci s biofarmou Daylesford z hrabství Goucestershire. Ta pro exkluzivní set připraví za dosud nezveřejněnou cenu piknikové menu. To je doslova sestavou kvalitních lahůdek a pokrmů, za které by se nemusel stydět leckterý šéfkuchař.

Zájemci si budou moct dopřát několikachodové menu, v němž je nabízena kupříkladu dýně plněná kapustou, jablky, slaninou, praženými semínky a hořčicí. Že nemáte rádi dýni? Pak by vás mohli zaujmout koláčky z cizrny, červeného kari a chili. Na jídelníčku nechybí také malinové makronky, tartaretky s balsamikem a cibulí anebo lanýže. Výběr je široký a jistě se do budoucna rozšíří. Vše je navíc vařeno pomalou cestou, takže výsledná chuť a požitek jsou velkou zárukou.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy