Jak se dá rozkrást velký nový bavorák? Tohle je názorná ukázka

Rozkradené BMW X5 v Nizozemsku | foto: twitter

Nové BMW X5 je společně s dalšími německými vozy hodně populární nejen u podnikatelů, ale takú u zlodějů aut. Následující fotografie jsou toho důkazem.

Krádež, nebo chcete-li rozkradení X5ky se stalo minulý týden v Nizozemsku a podle fotek to vypadá, že zloději museli být velmi znalí a zruční.Z černého BMW totiž zbyla jen karoserie, kola a motor, který ovšem nejde vyndat jen tak "na ulici".

Ostatní součástky, jako jsou sedadla, navigace, výplně dveří nebo airbagy, jsou v tomto autě pouhou minulostí. Vše co šlo, tak nenechavci odmontovali a ukradli. Kdyby se však jednalo jen o kabinu, jenže auto přišlo o kompletní sadu světel vpředu a vzadu, blatníky, kapotu a nebo nárazníky.

Informace sice nehovoří o stylu, jak auto zmizelo, ovšem je jasné, že jej někdo ukradl z ulice a následně za městem rozebral na "puzzle". Upřímně si pak nedovedem představit reakci majitele, který byl policií informován, že se jeho auto našlo. Jeho auto se totiž skutečně našlo, jenže defacto se našla jen jeho karoserie s výfuky a na litých kolech.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy