Čím starší Opel, tím levnější díly: Využijte akci Classic Servis Opel u Srba Servis

Srba Servis | foto: Srba Servis

KOMERČNÍ SDĚLENÍ - Špičkový stav a vysoká životnost vašeho vozu Opel jsou možné pouze díky kvalitnímu a pravidelnému servisu. Ten vám nyní Srba Servis nabízí za mimořádně výhodných podmínek.

V rámci akce Classic Servis Opel čeká na zákazníky výrazná sleva na náhradní díly i práci – vše v nejvyšší kvalitě a s garancí autorizovaného servisu Opel. Výše slevy je určena stářím vozidla, u Srba Servis platí: Čím starší Opel, tím levnější díly i práce. U vozů starých čtyři roky je poskytováno zvýhodnění 10 procent na náhradní díly a 5 procent na práci. Pokud je váš Opel starý pět až šest let, ušetříte 20 procent za náhradní díly a 10 procent za servisní práce. Největší sleva je poskytována pro vozy staré sedm a více let – pro ty Srba Servis poskytuje náhradní díly o 30 procent levněji a práci se slevou 15 procent. Výši slevy pro váš vůz je možné snadno určit dle VIN kódu.

V elké množství řidičů volí neautorizované servisy a nakupuje neoriginální díly ve snaze ušetřit. Při takovém postupu hrozí, že práce nebude odvedena správně a díly mohou pocházet z nedůvěryhodných zdrojů. Srba Servis v rámci akce Classic Servis Opel nabízí profesionální servis, prováděný kvalifikovaným personálem a se stoprocentní garancí kvality. Díky zvýhodnění až 30 procent si zákazník může dopřát plnohodnotnou péči za atraktivní cenu, zvlášť u staršího vozu Opel. Originální díly Opel a servisní práce, provedené v autorizovaném servisu, jsou zárukou spolehlivosti a vysoké životnosti vašeho vozu – navštivte Srba Servis, využijte akci Classic Servis Opel.

Výhodný program Classic Servis Opel nabízí:

  • Sleva až 30 procent na náhradní díly Opel
  • Sleva až 15 procent na servisní práce
  • Autorizovaný servis, stoprocentní záruku kvality

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy