Jak předjíždět nebezpečně a na milimetry? Ukáže vám to tenhle řidič Volksvagenu

Volkswagen Fox a nebezpečný předjížděcí manévr | foto: youtube.com

Kdo je zvyklý na šílená dopravní videa z Ruska, asi ho tenhle případ nepřekvapí. Jedná se o případ, který je doslova příkladnou ukázkou rčení "měl víc štěstí než rozumu".

Nedávno pořízené video zachycuje jízdu u nás v České republice, na kterém vidíme první generaci Škody Fabia, několik dalších aut a v neposlední řadě i červené Volkswagen Fox. Právě řidič Foxe a Fabie se ale nejspíše podruhé narodili ve chvíli, kdy se řidič Volskwagenu rozhodl udělat šílený manévr.

Červený Volkswagen Fox se totiž k malé Fabii doslova přítili vysokou rychlostí a jeho řidič absolutně ani nezkoušel šlapat na brzdy. Místo toho se na milimetry přesně nacpal před škodovku, a to zrovna v místě, kde je pruh pro odbočení. V něm se už řadilo další auto, jehož řidič chtěl odbočit. A jak takový průjezd magora za volantem vypadá? To vám ukáže níže přiložené video.

Takové chování nedokážeme pochopit, a to ani ve chvíli, kdy by řidič Foxe vezl kohokoliv v jakémkoliv stavu zdravotního nebezpečí. Zkrátka a jednoduše, tento předjížděcí (nebo snad úhybný) manévr byl opravdu dílem náhody a je velké štěstí, že z toho nebyla hromadná nehoda. Ta by díky rychlosti Volkswagenu nedopadla moc dobře.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy