Bývalý šéf německé prémiové značky říká, že Tesla má před ní náskok 7 let

Tesla Model 3 | foto: Tesla Motors

Peter Hochholdinger pracoval 22 let u automobilky Audi jako hlavní šéfvedoucí výroby a tak bylo obřím překvapením, když se najednou rozhodl pro změnu zaměstnání. A právě tento člověk přišel se zajímavým tvrzením.

Nově totiž pracuje u automobilky Tesla a není to tak dávno, co prohlásil poměrně silná slova na konto Audi. „Auta, která nyní u Tesly vyrábíme, jsou přibližně o sedm let před konkurencí, mezi kterou patří třeba i Audi". Právě touto větou Hochholdinger odstartoval spekulace, do jaké míry je tohle tvrzení pravdivé

Dále totiž poukázal na stávající fakt, kterým je to, že Tesla je jediná, která se soustředí čistě na elektromobily. Ostatní výrobci aut se spalovacími motory se pak stále nezabývají pouze vývojem aut na elektrický pohon, což je špatně. Navíc, ani trošku přesněji nespeficikoval, v čem všem je vlastně Tesla tak v popředí, to totiž zůstává tak trošku logicky zahaleno tajemstvím.

Šéf výroby u Tesly pak hodlá uvést v platnost nová pravidla v logistice značky. „Pokud vím naprosto přesně, kde se se nachází náklaďák, když přijíždí do továrny, potom vím naprosto přesně, na kterém překladišti bude za 30 nebo 40 minut,“ začíná s vysvětlováním nové strategie, která má kořeny v jeho působení u Audi, řekl dále Hochholdinger.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy