77 milionů korun stála jen znělka! Clarkson, May a Hammond se vrací ve velkém stylu

Devět věcí,které musíte vědět o pořadu The Grand Tour. | foto: Facebook (The Grand Tour)

Nová motoristická show The Grand Tour má být obrovskou peckou, která má podle prvních předpokladů zatopit současnému Top Gearu. Koneckonců, před pár dny vyšlo nové video, které je toho důkazem.

Zatímco současný Top Gear je tak trošku v troskách a vedení BBC si neví rady s tím, jak navýšit sledovanost, konkurence v podobě tria Clarkson, Hammond a May se smějí a mají o popularitu postaráno. Na internetu se totiž objevil nový sestřih s délkou lehce přes jednu minutu, který dává najevo, co vše na nás čeká.

První díl první série pořadu The Grand Tour se má navíc odvysílat již 18. listopadu a podle nejnovějšího videa se můžeme tešit na celou plejádu vtipných situací, atraktivních lokalit a nebo srovnávací test hypersportů od značek Ferrari, McLaren a Porsche.

Konec videa je pak zřejmě nevtipnější, protože zde vidíme Jeremyho Clarksona, jak se snaží rozjet s unikátním Astonem Martin Vulcan. To co však následuje, způsobí úsměv snad na každé tváři, která Clarksona jen trošku zná a ví, co je to za šoumena.

A jen tak pro zajímavost. Víte, na kolik vyšla znělka pořadu? Pokud ne, pak vás možná zarazí suma v přepočtu 77 milionů korun. Ano, tenhle nový pořad o autech asi nebude ničím obyčejným, což dokazuje nejen sestřih některých momentů, ale hlavně přítomnost slavné bývalé moderátorské trojice z Top Gearu.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy