Bez emisí i po smrti. Tohle je skutečně pohřebák Tesla!

Tesla Model S po přestavbě na pohřební vůz | foto: RemetzCar

Styl a image jsou pro mnohé z nás jedny z nejdůležitějších atributů našeho života. Pro někoho může být ale jeho životní postoj důležitý i po smrti. Právě pro ty připravila společnost RemetzCar speciální pohřební vůz.

Nizozemská společnost RemetzCar patří mezi ty, které na jakékoli automobilové výstavě dokáže přilákat pozornost. Specializuje se totiž na přestavbu luxusních limuzín na ještě luxusnější a exkluzivnější. Tyto přestavby se většinou týkají prodlužování automobilů, kompletní změnu interiéru, nebo přidání dalšího páru dveří. Posledním dílem RemetzCar je ale něco docela jiného.

Tím je přestavba luxusního elektromobilu Tesla Model 70S na pohřební vůz. Ačkoli se to zdá spíše jako podařený vtip, opak je pravdou. RemetzCar skutečně Model S kompletně přestavila na pohřební vůz s prosklenou zadní částí. V oficiální tiskové zprávě se holandská společnost odvolává na výhody tohoto vozu jako nízké emise nebo nulová hlučnost, díky čemu nebude nic rušit smuteční chvíle při posledním rozloučení se zesnulým. RemetzCar také upozorňuje na to, že při přestavbě vozu designeři pamatovali na zachování sportovního ducha Tesly. Ano, sportovně vyhlížející pohřební vůz, to skutečně dává smysl.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy