Nissan chystá speciální filmovou edici modelu Rogue. Jaký snímek se mu stane inspirací?

Nissan Rogue se stane "obětí" nové limitované edice | foto: Nissan

Speciální filmové edice nejsou ve světě automobilů ničím zvláštním. Koncepty nebo filmové edice automobilů, inspirované filmem přináší velkou reklamu jak filmovým snímkům, tak i automobilkám, které za vozy stojí. Nejnovější přírůstek do rodiny filmových vozů připravuje japonský Nissan.

Automobilka Nissan v nedávné době oznámila uzavření partnerství se slavnou filmovou společností Lucasfilm. V tomto oznámení Nissan potvrdil podporu prvního snímku z nové filmové série Anthology ze světa Star Wars. Tato filmová novinka, s názvem Rogue One: Star Wars Story, vtrhne do kin na konci letošního roku. Světová premiéra filmu je naplánována na 12. prosince 2016.

Oficiální logo nové limitované edice Nissanu Roque | foto: Nissan

Nissan pravděpodobně neměl složitý výběr při volbě vozu, který bude sloužit k propagaci tohoto snímku v USA. Stane se jím z pochopitelných důvodů model, který v Evropě známe pod označením X-Trail, za „velkou louží“ je ale znám jako Rogue. To přináší této limitované edici poměrně složitý název. Celé označení modelu totiž zní Nissan Rogue Rogue One: Star Wars Limited Edition.

Bohužel žádné další podrobnosti Nissan nevydal. Víme pouze tolik, že limitované edice modelu Rogue bude k vidění na listopadovém autosalonu v americkém městě andělů, Los Angeles.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy