Tohle je děsivý důvod, proč dodržovat ve městě padesátku

Řidič Audi nedal přednost černému Volvu | foto: youtube.com

Následující video je ukázkou toho, proč se má ve městě dodržovat maximální povolená rychlost. Dopředu pak říkáme, že slabší povahy asi zarazí to, co za pár okamžiků uvidí.

V hlavní roli je zde řidič bílého Audi Q5, který se ale vlastně objeví na scéně až ke konci videa. Do té doby je na videu z palubní kamery vidět běžná ranní dopravní zácpa, ve které stojí i postarší černé Volvo S6. Jeho řidič se snažil odbočit doleva, jenže přes hromadu aut kolem měl ztížené podmínky, což je vidět i na snímku.

Tohle je klasická denní situace, se kterou setkalo již hodně z nás. Problém však nastane, když se k vašemu autu řítí další zběsilý řidič a ví o něm nevíte. Nebo vlastně víte, vidíte ho z dálky, ale v tu chvíli vám nedojde, že jede příliš rychle na to, aby jste stihli z křižovatky odjet. Právě tohle je následující případ.

Podle našich odhadů tam musel řidič bílého Audi Q5 mít okolo 120 km/h, protože na videu se z tohoto vozu stane jen bílá šmouha, která následně zlikviduje jinak bezpečný velký sedan ze Švédska. Ostatně, na celou situaci se podívejte na vlastní oči sami, to co následně uvidíte, je skutečně odstrašujícím příkladem, co všechno může způsobit šílenec za volantem.

Podle posledních zpráv z této děsivé nehody nikdo neodešel po svých, což není divu. Všichni jsou v nemocnici s vážnými zraněními a je s podivem, že nikdo nezemřel. O síle nárazu pak svědčí to, že z Volva toho moc nezbylo a jeho motor byl utržen a odhozen několik desítek metrů daleko.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy