Kupte si Bugatti Chiron! Brzo dostane šanci naprosto každý

Bugatti Chiron od firmy MR Collections | foto: MR Collections

Toužíte po novém Bugatti Chiron, ale nemáte na něj dostatek financí? Pak vás může okouzlit nabídka firmy MR Collections.

Právě tenhle výrobce si pro nás připravil nový Chiron, jenž je postaven v měřítku 1:18. Právě teď se tak díváme na možná produkční podobu vozu, která je věrnou kopií originálu. Modelu nechybí hnědá kůže se sportovními sedadly. Pokud jde o další detaily vozu, při bližším prozkoumání modelu toho uvidíme vskutku hodně.

Nechybí prvky, jako jsou dvoubarevná kola a lakované brzdy. Naopak přední světlomety by mohly pobrat více detailnějšího zpracování. Co se týče kabiny, tam je Chiron až jisté odchylky věrnou kopií opravdového vozu. Nicméně, komplikovanost a pozornost k detailu je obtížné napodobit v tak malém měřítku. 

Náš vkus by pak ještě požadoval možné LED podsvícení, které by mohlo být integrováno do předních nebo zadních světel. Vrcholem by pak byl reproduktor v podvozku, jenž by napodobil po stisknutí tlačítka zvuk motoru. A jaká je cena? Zatím jí výrobce nezveřejnil, ovšem na výběr budou modely se všemi klasickými barvami karoserie, které nabídne reálný Chiron.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy