Rolls-Royce představuje... a cena je astronomická

Rolls-Royce Zenith | foto: Rolls-Royce

Automobilka Rolls-Royce představuje speciální edici modelů Phantom Coupe a Drophead Coupe s přízviskem Zenith. Nejhlavnějším doplňkem je ale speciální piknikový koš.

Ten bude dostupný právě pouze pro tyto dva modely, z nich každý bude stát minimálně 338 616 liber (v přepočtu 11,7 milionu korun). Jedná se o verzi Phantom Coupe, přičemž verze Drophead Coupe přijde na 358 488 liber (v přepočtu 12,3 milionu korun). Dohromady se plánuje vyrobit pouhých 50 kusů, takže zájemci by si měli pospíšit.

Vraťme se ale ke speciálnímu piknikovému koši. Ten je vyroben z kombinace amerického ořechu a přírodní kůže. Odstín koženého potahu pak ladí s jedním ze tří odstínů čalounění každého vozu. Nechybí ani odkládací stolky s klavírním černým lakem a gravírovaným hliníkem.

Zmíněný piknikový koš ve voze obsahuje křišťálové sklenky na víno, soupravu příborů a  také nádobí z nerezové oceli. Vše je přitom vyrobeno lidskýma rukama, to aby byl výsledný produkt co nejdokonalejší. Na očištění úst se pak jistě hodí bavlněné ubrousky s logem Rolls-Royce.

Jen připomeňme, že piknikový koš s výše uvedenými věcmi nejde zakoupit samostatně. Dostanete ho výhradně k jednomu z vozů, což znamená, že se jedná o nejdražší koš v historii. Dokonce svou cenou překonává nedávno uvedený rybářský paket pro Bentley Bentayga, který stojí v přepočtu 2,5 milionu korun.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy