VIDEO: Clarkson vás zve na natáčení pořadu The Grand Tour. Blbce tam nechce

The Grand Tour | foto: The Grand Tour

Dva moderátoři původní verze pořadu Top Gear, Richard Hammond a Jeremy Clarkson, před pár dny zveřejnili na svém Facebooku videopozvánku. V ní vás zvou na natáčení své nové show The Grand Tou

Ten se začne točit letos 17. července v Johannesburgu a jak to tak bývá, zatímco Hammond je milý a zve nás všechny, Clarkson je naopak proti a dodává, že na natáčení nechce vidět majitele vozů Peugeot a také blbce. Video najdete zde.

První díl nové show pak odvysílá společnost Amazon letos na podzim a měla by mít v první sérii dvanáct dílů. „Už teď si můžete lístky na show zakoupit na appleusestore.com. Strašně rádi vás tam uvidíme,“ říká ve videu Hammond. Jenže Clarkson ho hned spraží. 

„Pokud teda nemáte peugeota, žádné tam nechceme. A pokud nejste blbec“. K tomu dodává, že obří stan pojme při natáčení nové show jen okolo 250 lidí a žádní blbci tam nemají co dělat. Hammond se snaží Clarksona krotit, jenže ten se nenechal.

 „Těch 250 lidí musí zářit, musí být inteligentní a atraktivní. Pokud dýcháte pusou, tak nechoďte. Všechny ostatní rádi uvidíme“, říká na konci videa Clarkson, zatímco Hammond se už nemůže ubránit smíchu.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy