VIDEO: Policejní honička, v níž figurovala kouřová clona a "ježci"

policejní honička | foto: youtube.com

Policejní honičky jsou na celém světě téměř na denním pořádku. Naprosto jiný rozměr tomu dal řidič Volva XC90 v přiloženém videu. Při ujíždění totiž nedal svou kůži zadarmo.

Majitel Volva si totiž svoje XC90 vybavil po vzoru akčního filmu typu James Bond. Díky tomu tak mohl použít umělou mlžnou clonu a hned několik "ježků", jenž mají za úkol propíchnout kola pronásledovatele. K honičce došlo poměrně nedávno v Litvě, přičemž od času 0:52 začíná ta pravá akce.

Především použití kouře vypadá jako velmi efektivní způsob, jak se zbavit pronásledujícího policejního auta. Po chvíli vyhození ježci ale už svůj pravý význam zrovna nesplnili. Skončili totiž na kapotě a čelním okně policejního vozu, než pod jeho koly.

Každopádně i v tomto případě se řidič Volva musel vzdát, protože jeho vůz měl nejspíše nějakou technickou poruchu a samotné řidičské schopnosti zločince také nebyly zrovna nejlepší. Jak jinak si vysvětlit, že řidič nedokázal ujet na tolik daleko, aby jej nedostihla i klasická "maskovaná" policejní Octavie třetí generace.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy