Nový Top Gear je naprostý propadák!

Nový Top Gear bude s Chrisem Evansem moderovat Matt LeBlanc. | foto: BBC

Nová a velmi dlouho očekávaná řada slavného pořadu Top Gear se od doby odvysílání prvního dílu neustále víc propadá do hlubin televizní sledovanosti. Jak je to vlastně možné?

Letos v květnu byl uveden první díl 23. série a na televizi BBC začala se sledovaností, jaká byla velmi tristní. Přitom se čekal pravý opak, protože Chris Evans dostal do rukou možnost, navázat na předešlé úspěchy slavného tria Clarkson, May a Hammond.

Ještě horší pak je, že další dvě odvysílané epizody se v oblasti sledovanosti propadli ještě níž. První díl nové řady sledovalo průměrně 4,4 miliónu diváků, což může někomu přijít hodně, jenže v rámci Top Gearu se jedná o nejnižší čísla za posledních 10 let.

Co se týče druhého dílu, u ní byla sledovanost jen 2,8 milionu diváků. Poté následovala naopak velmi divácky sledovaná upoutávka, jenž měla k televizním obrazovkám přitáhnout opět velké procento diváků. Jenže nakonec bylo vše jinak a výsledné "skóre" bylo jen 2,371 milionu. To je prakticky stejně, jako měla jedna epizoda Top Gearu z 15. června roku 2003.

 

Otázkou je, co za tím vším stojí. Je to snad nová skladba moderátorů? Nebo sledujícím chybí typický humor Jeremyho Clarksona? Vždyť nedávno se na internetu objevilo video, kde Clarkson, Hammond a May skládají běžnou krabici. Jejich videa pak měla víc sledování, než nový Top Gear.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy