S kýblem na vodu platit pokutu za rychlost? Originální způsob + VIDEO

Američan šel zaplatit pokutu s kýblem plným mincí | foto: youtube.com

Mnohým z vás se jistě stalo, že jste platili pokutu za dopravní přestupek. Jistý Američan si nepříjemnou povinnost také odbyl, ovšem vzal to tak trošku po svém a dopadlo to hodně zajímavě.

Jedná se člověka jménem Brett Sanders. Ten se rozhodl, že pokutu uhradí na pokladně úřadu hotově. V jeho případě ale hotovost znamenala úplně něco jiného. S sebou si totiž přinesl hned dva velké kýble, v nichž byly drobné mince. 

A co se vlastně stalo? Brett byl změřen v úseku, kde je povolena maximální nejvyšší rychlost 30 mil v hodině (48 km/h). Po jeho změření se ale zjistilo, že jel o devět mílí víc, což je překročení rychlosti o 14 km/h. Za to mu byla dodatečně vyměřena pokuta ve výši 222,6 dolarů, což je v přepočtu 5,3 tisíce korun.

Problém je však v tom, že sám Brett podle jeho názoru nikoho neohrozil a ani si nepočínal nijak nebezpečně. I z toho důvodu se rozhodl pro takovýto způsob platby v hotovosti. A jak to vypadá, když se na úřad dostaví muž se dvěma kýbly s mincemi? To vám ukáže přiložené video.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy