Jak lehce obrátit svoje SUV na střechu? To vám ukáže jeden pražský řidič

Řidič v Praze otočil svou Hondu CR-V na střechu | foto: youtube.com

Řídit automobil kategorie SUV je mnohdy velkým nebezpečím, o čemž vás přesvědčí níže umístěné video. Jízdní vlastnosti jsou totiž dost odlišné od klasických osobáků, což si tenhle řidič asi nejspíše neuvědomil.

Jak jinak si vysvětlit to, že provedl manévr, který mohl ohrozit nejen jeho život, ale i životy dalších lidí na ulici. Ve videu vidíme záběr z palubní kamery autobusu, která zachytí, jak autobus naposlední chvíli předjede zleva řidič modré Hondy CR-V.

Vše se odehrálo před pár dny v Průmyslové ulici v Praze, což je kousek od hostivařského vlakového nádraží. Řidič Hondy chtěl po předjetí autobusu na poslední chvíli odbočovat do vedlejší ulice, což se mu ale vymstilo. Vzhledem k vysoké rychlosti tak následovalo to, co asi nikoho nepřekvapí.

Do vedlejší ulice se ještě řidič se svým CR-V trefil, jenže následně dostal smyk, který už neustál a skončil v přístřešku na zastávce. Přitom provedl docela efektní otočku s vozem a je veliké štěstí, že dva lidé čekající na zastávce stihli padajícímu autu uskočit. Otázkou je, jak dopadl řidič, ovšem podle poškození vozu to vypadá, že se mu snad nic vážného nestalo.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy