Tohle je důkaz šikovnosti a rychlosti zlodějů aut. Odnesl to VW Polo

Volkswagen Polo se stalo obětí zlodějů v Nizozemsku | foto: facebook

Dosti kuriozní krádež se stala minulý týden v Nizozemsku. Obětí se stal nový VW Polo, který se během jedné noci změnil na očesaný vrak. Stávají se ze současných zlodějů šikovní automechanici?

Když se podíváte na přiložené fotky, tak vám hned dojde, že tohle není obyčejná krádež. Během pár hodin totiž Polo přišlo o všechna kola, oba nárazníky, kapotu a přední blatníky. Při bližším pohledu pak chybí i přední světla nebo zadní logo, v němž je umístěna couvací kamera a nejde o zrovna levný prvel výbavy.

A mysleli jste si, že se zloději nevloupali do kabiny? Samozřejmě, že ano, takže i z ní zmizely věci jako airbagy a rádio s navigací. Docela dobře pak člověk nechápe, jak se tohle může stát. I skupina zlodějů by takový počet dílů neměla sundaný během minuty a určitě to musel vidět někdo z okolí. Vůz parkoval na běžném parkovišti a rozhodně nebyl někde sám opuštěný.

Společně s tím nastává otázka, která se týká šikovnosti zlodějů. Jak to tak vypadá, zloději na tomhle případě ukázali, jak je lehké rozebrat rychle a pečlivě nové Polo. Přitom pokud někdo z vás pracuje jako automechanik, tak musí uznat, takové množství dílů muselo dát celkem práci sundat.

Ještě horší by pak bylo, pokud by se jednalo o postupný začínající trend. kdy se auta nebudou krást celá, nýbrž si z nich nenechavci vezmou jen to, co potřebují.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy