Co ukáže BMW v Ženevě?

1 | foto: BMW Group

Pátá generace nejúspěšnější kompaktní sportovní limuzíny nabízí více jízdní dynamiky, komfortu a velkorysejší nabídku prostoru.

Silnější a úspornější motory se čtyřmi a šesti válci, nové asistenční systémy, rozsáhlé bezpečnostní prvky a bohatá výbava dotvářejí koncepci úspěchu.

Světová premiéra 2: nové BMW M6
M6 je nejušlechtilejší a nejsilnější kupé BMW řady 6, jaké kdy existovalo: Pod elegantní odlehčenou karoserií luxusního automobilu se 2+2 sedadly se skrývá čistokrevný supersportovní vůz s motorem V10, výkonem 507 koní, točivým momentem 510 Nm, 7stupňovou převodovkou SMG a suverénním podvozkem.

Světová premiéra 3: BMW řada 7 přepracována
Nejúspěšnější luxusní limuzína BMW dostala uprostřed modelového cyklu decentně vybroušený design, výkonnější a ekonomičtější motory se šesti a osmi válci a také ještě bohatší sériovou výbavu.

Světová premiéra 4: BMW 130i
Nový špičkový model kompaktní třídy BMW je se svými 190 kW/258 k skvělým sportovním vozem tohoto segmentu. Nový řadový šestiválec poskytuje maximální točivý moment 300 Nm a nechá 130i z klidu během 6,2 sekund spurtovat na rychlost 100 km/h. Nejvyšší rychlost je elektronicky omezena na 250 km/h.

Evropská premiéra: řada 5 s pohonem všech kol a novými motory
S inteligentním systémem BMW pro pohon všech kol xDrive a novými šestiválcovými benzínovými motory se stává řada 5 atraktivnější než kdy předtím. Systém pohonu všech kol v 525xi a 530xi se stará pomocí elektronicky řízené lamelové spojky o trvale optimální přenos síly na obě osy. Nové motory v 523i, 525i a 530i jsou silnější, úspornější a lehčí než jejich předchůdci a nastavují nová měřítka v konstrukci motorů.

Text a foto: BMW Group

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy