Clarkson se obul do nového Superbu. Podle něj má tolik duše jako mrazák

Jeremy Clarkson v reklamě na Amazon Fire TV Stick. | foto: youtube.com

Bývalý moderátor pořadu Top Gear, Jeremy Clarkson, nedávno projel novou Škodu Superb. Výslední hodnocení ale automobilku asi moc nepotěšilo.

Ve svém pravidelném sloupku novin Sunday Times totiž doslova napsal: „Dnes čelím doposud největší výzvě, protože mám napsat 1 200 slov o dieselové Škodě Superb. Ta má světlomety, volant a několik sedadel - a to je vše". Nic víc zprvu Jeremy o novém Superbu nedokázal dostat z hlavy.

Podle něj je Superb levnější limuzína, nebo o něco větší verze Volkswagenu Passat. Řidiče tohoto vozu pak označil za Geoffy, což je podle něj označení pro nespokojené maloměšťáky, které z jejich manažerské pozice vyštípala čínská konkurence.

Geoffové tak jsou defacto taxikáři, kteří jezdí v Superbu proto, aby nemuseli doma sedět s jejich tlustými manželkami. Ostatně, Clarkson nového Superba ani trošku nešetřil. „ Vlastně to není Škoda, má to motor z Volkswagenu, převodovku Volkswagenu, elektroniku Volkswagenu a postavili jí roboti Volkswagenu".

V další části pak píše, že Škoda Superb Combi je pětihvězdičkové auto. "Je krásně vyrobeno a vybaveno vším, co bych od něj mohl rozumně očekávat. Vznětový motor je tichý a výkonný. Opravdu dost dobře vypadá a je prostorné. A přesto to není pětihvězdičkové auto, protože má asi tolik duše jako mrazák". Podle něj vás prostě tohle auto nedovede ohromit, a to je to největší a nejluxusnější škodovka současnosti.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy