VIDEO: Příjezd účastníků Gumball 3000 do Prahy

Ferrari F12 při příjezdu před hotel Hilton | foto: youtube.com

Pokud jste ve středu čtvrtého května brázdili Prahu po sedmnácté hodině, je dost možné, že jste při cestě narazili na extravagantní stroje, patřící účastníkům závodu Gumball 3000. Praha se stala jejich čtvrtou zastávkou v cestě přes Evropu. Jak probíhal příjezd těchto extravagantních strojů naleznete v následujících videích.

Gumball 3000 patří mezi nejslavnější ilegální závody světa. Účastní se ho jen vybraná skupinka světové smetánky ve svých supersportech s astronomickými cenovkami i výkony. Ve středu 4. května zavítal tento závod po třech letech i do stověžaté Prahy. Zde účastníci závodu prožili noc v útrobách hotelu Hilton a ráno druhého dne pokračovali ve své tři tisíce dlouhé cestě z Dublinu do Bukurešti.

Příjezd supersportů do Prahy se pro české automobilové nadšence stal obrovskou událostí. S nadsázkou můžeme říci, že před hotelem Hilton by na zem nepropadl ani špendlík. Pokud jste na této akci z jakéhokoli důvodu chyběli, dovolíme si vám naservírovat následující videa, která vám přiblíží atmosféru která před Hiltonem panovala při příjezdu prvních závodníků.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy