Bugatti Chiron bylo spatřeno v ulicích New Yorku. Moc mu to sluší

Bugatti Chiron na ulici v New Yorku | foto: facebook

Na facebookovém profilu fanoušků značky Bugatti se objevila nová fotografie nejnovějšího hypersportu Chiron. Ten byl nafocen na jedné z ulic v americkém New Yorku.

Chiron se přitom oficiálně představil teprve před pát týdny v Ženevě. Nejsme si jisti, zda se nejedná o jeden ze vyprodaných kusů, nebo zda tam výrobce netočí nějakou novou reklamu. Tak či tak, exemplář na snímku má kombinaci světlé a tmavé modré. Soudě podle svítících LED diod pro denní svícení, byl v době focení motor v činnosti.

Nové Bugatti Chiron se navíc bude nabízet v nedávno otevřeném showroomu v Mnichově. Společně s tím si budete moci zakoupit i speciální šaty z dílny Ettore Bugattiho. Zajímavostí je i fakt, že podle Bugatti pochází téměř deset procent ze 180 předobjednávek na model Chiron z Německa.

A jen pro připomenutí, výkon nového výtvoru od Bugatti činí 1500 koní, maximální točivý moment 1600 Nm je dostupný od 2000 do 6000 otáček za minutu a zrychlení z 0 na 100 km/h potrvá údajně jen pouhých 2,5 sekundy. Co se týče maximálky, tak opět přesáhne hodnotu 400 km/h.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy