Rezvani přiostřilo Beast aerodynamickým balíkem X Performance

Rezvani Beast | foto: Rezvani

Rezvani ještě přiostřilo děsivý Beast. Jak se vám tenhle rudý americký dravec zamlouvá?

Americké sportovní vozy si s sebou dlouhou dobu nesly kříž spojený s pověstí špatně ovladatelných škatulí, které dokáží ohromit pouze rychlostí v přímce.

Nedávno vzniklá automobilka Rezvani se ale rozhodla s tímto zažitým stereotypem bojovat. Jako základ pro svůj nový supersport si proto vybrala britské synonymum pro dokonalou ovladatelnost a jízdní vlastnosti - Ariel Atom.

Rezvani Beast je tak ve své podstatě Atom, oblečený do úchvatné karbonové karoserie. Rezvani je to ale stále málo. Automobilka proto během Festivalu rychlosti na floridském ostrově Amelia Island představila nový balíček pro Beast.

Ten přináší noho vylepšení v oblasti vzhledu, ale hlavně co se týče aerodynamiky. Na automobilu nalezneme nový karbonový spliter, prahy a zadní spoiler. Tento balíček obsahuje dokonce i karbonový volant.

Všechna tato vylepšení běžného Beastu nám velmi připomínají „hardcore“ verzi tohoto automobilu s názvem Beast X. Ten ale na rozdíl od běžného Bestu s výkonem 500 koní dokáže ze stejného 2,4litrového motoru „vyždímat“ 700 koňských sil.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy