VIDEO: Jedinečné Ferrari F40 GT driftuje na farmě

Ferrari F40 GT během dovádění na farmě | foto: youtube.com

Tři roky stačily youtuberovi s přezdívkou TaxtheRich100, aby s vydáním každého nového videa rozděloval tábor milovníků super aut na dva. Jeden ho nenávidí pro jeho chovní k exotickým skvostů a druhý ho obdivuje pro jeho odvahu a originalitu. K jakému táboru se přikloníte vy?

Automobily typu Jaguar XJ220, Ferrari Enzo nebo Ferrari F40 GT si dle názoru většiny milovníků automobilů zaslouží patřičnou péči a úctu. Pokud by se tedy jeden za takových vozů dostal do rukou každého průměrného automobilového nadšence, začne ho okamžitě leštit a bude se bát každého křivého pohledu na unikát ve své garáži.

To ale není případ youtubera s přezdívkou TaxtheRich100. Ten je proslavený svými bláznivými kreacemi, při kterých prohání exotické supersporty po rozbitých silničkách, která se spíše než pro supersport hodí pro rallyový speciál.

Ve svém posledním videu prohnal TaxtheRich100 jedinečné Ferrari F40 GT na farmě a jejich přilehlých silničkách. Jaký je váš názor na kreace tohoto youtubera? Líbí se vám jeho originální přístup k exotickým supersportů, nebo se jedná o kacířství a TaxtheRich100 by měl být bezodkladně souzen před inkvizicí, následně upálen a jeho popel vsypán do řeky?

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy