VIDEO: Takhle se na čtyřkolce vážně jezdit nemá...

bláznivý pokus o skok na čtyřkolce | foto: youtube.com

Pokud jde o lidi na terénních čtyřkolkách a motocyklech, někteří z nich považují za nepotřebné používat při jízdě chrániče páteře a také ochranné přilby. Jak to ale může dopadnout, když jeden takový člověk usedne na jeden ze strojů, ukazuje následující video.

Řidič v tomto videu si nejspíš nepřipoští žádnou výjimku a rozhodl se, že provede celkem bláznivý skok se svojí čtyřkolkou. Jenže už při pohlednu na snímek v galerii je jasné, že tohle nedopadne dobře... Dotyčný muž nemá helmu, chrániče, speciální obuv, prostě nic z toho, co by mu v případě nehody pomohlo zmírnit její následky.

Navíc, k takovému troufalému skoku musí mít člověk nejen pořádné vybavení, ale i umět trošku fyziku. Po shlédnutí videa pochopíte, o čem je řeč, nájezdová rychlost byla moc velká a výsledný dopad na zem byl naopak víc než drtivý. Poněkud uklidňující zprávou je snad jen to, že řidič po pádu dokázal vstát a byl jen pořádně potlučený. Co by se však stalo, kdyby jej stroj po pádu zavalil, to snad ani nezmiňujeme.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy