BMW M5 xDrive Touring - Mnichovská odpověď na Audi RS6 Allroad?

Fiktivní podoba BMW M5 xDrive Touring | foto: X-Tomi design

Na konci minulého roku jsme vás informovali o tom, že německá Audi plánuje vyrobit křížence mezi modely RS6 a Allroad. Netrvalo dlouho a máme tu prozatím fiktivní podobu jejího soupeře.

Výsledkem je zběsilý kombík s osmiválcem pod kapotou, pohonem všech kol a drsnými plasty. Právě to je nejnovější kreakce od designéra X-Tomi design. Vzal si totiž do parády model M5 a udělal z něj přesně to, co hodlá udělat Audi ze své RS6ky.

Ačkoliv zatím nejsou zprávy o tom, že by něco takového BMW chystalo, nikdy neříkejme nikdy. Poptávka zákazníků je silný argument  a v rámci zisků a popularity značky není téměř nic nemožné. Musíme si tak počkat, jak si povede chystaná Audi RS6 Allroad a pokud její prodeje půjdou víc než dobře, můžeme čekat, že se brzo na trhu objeví i další soupeři.

A když už jsme u BMW M5, jeho nová generace opravdu přijde s pohonem všech kol, takže čistě teoreticky se M5ka jako čtyřkolka opravdu na trh dostane. Zda časem přijde i se zvýšeným podvozkem a černými plasty, to už si odhadnout netroufáme.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy