VIDEO: Nebaví Vás odstrojování vánočního stromku? Použijte Nissan GT-R

Odstrojování vánočního stromku pomocí Nissanu GT-R | foto: youtube.com

Štědrý den a vánoční svátky jsou opět za námi, ale přesto máme ve svých obydlích ještě vánoční stromeček. Některé rodiny ho odstrojují koncem roku, jiné zase až s příchodem Tří králů. Ať tak nebo tak, sundávání ozdob a všemožných serepetiček ze stromku není zrovna dvakrát příjemná záležitost, zvlášť pro mužské pohlaví. Ovšem Nissan přišel se skvělým řešením, tedy pokud vlastníte GT-R.

Video, ve kterém japonská Godzilla odstrojí vánoční stromeček v rekordním čase, je pojmenované jako Undecorating the Tree with a Nissan GT-R. Na zmíněném stromku visí mnoho ozdob, háčků, ale také vánoční žárovičky. Jejich konec se zaváže na záď GT-R a zábava může začít. Pak už je potřeba řádně sešlápnout plyn a stromek se roztočí jako postarší hračka, které jsme říkali „kačena“. Na závěr už stačí pouze zamést střepy.

Pokud nevlastníte zrovna Nissan GT-R, můžete to zkusit se svou Škodou Octavia, raději dieselovou. Nicméně, momentálně Nissan pracuje údajně na další modernizaci pro japonský supersport, který se má představit v omlazené podobě během příštího roku. Nenabídne radikální změny, pouze přepracované odpružení, řízení a materiály pro izolaci. Díky těmto úpravám má inovované GT-R disponovat větším pohodlím i zážitkem z jízdy.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy