I Ježíšek má své Lamborghini a ne jen tak obyčejné

Led diodami ozdobené Lamborghini Murcielago | foto: facebook

Zatímco většina z nás si zdobí své obydlí různými vánočními světly a ozdobami, určitou část inspirace ve zdobení můžeme klidně hledat i v jiných částech světa.

Jednou z nich je Japonsko, kde se objevilo jedno dost netradičně vyzdobené Lamborghini Murciélago. Na tohle video se zkrátka musíte podívat, stojí to totiž za to. Na něm je vidět upravené Murciélago, jenž by mohlo velmi dobře posloužit jako například letištní vozidlo, které by navádělo letadla při přistání.

Může za to především velký počet LED diod, které jeho majitel umístil okolo celého vozu. Takhle osvícené superauto by pak bylo vidět snad i v té nejhustší mlze, protože svítivost celého Lamba je až neskutečná.

Je taktéž nutno podotknout, že ozdobený italský „stroj“ bychom si uměli s klidem představit jako náhradu za Ježíškovy saně se soby. Když opomineme jinak velmi zajímavou LED výzdobu, model Murciélago má pod kapotou dvanáctiválcový 6,2 litr o výkonu 580 koní a má poháněny obě nápravy. I přes základní váhu 1650 kg umí zrychlit z 0 na 100 km/h za 3,8 sekundy a dosáhnout maximálky 332 km/h.

No řekněte sami, nebyli byste šťastní, kdyby se za vámi zastavil Ježíšek s takovýmhle povozem a nabídl vám jednu jízdu? My rozhodně ano!

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy