VIDEO: Dříve Santa Claus driftoval se soby, teď na to má Focus RS

Ford Focus RS jako hlavní hvězda čtvrtého pokračování Snowkhany | foto: youtube.com

Pod záštitou Fordu vzniká série Gymkhana, kde hlavní hvězdou je bezpochyby Ken Block. Jenomže automobilka s modrým oválem ve znaku tvoří i sérii Snowkhana a pro letošek zveřejnila již čtvrté pokračování pod názvem Ho Ho Hokhana.

Uvedením Snowkhany 4: Ho Ho Hokhana, ve které se vydává Focus RS na zasněžené dobrodružství a potká například postavičky z Lega, Toy Story či Star Wars, nastoluje Ford vánoční atmosféru. Jak už bývá zvykem, video bylo vytvořené dle obrázkové animace

Ve videu lze obdivovat i dva kamiony Coca-Cola značky Volvo Trucks, na kterých stojí Buzz Rakeťák z animované série Příběh hraček ve stejném postavení jako nedávno Jean-Claude Van Damme ve virálním spotu švédského výrobce nákladních automobilů. A jistě si také pamatujete parodické video na stejné téma v hlavní roli s Milošem Zemanem.

Čtvrté dějství Snowkhany je trochu odlišné oproti těm dřívějším, neboť animovaný příběh se střídá se skutečným. V něm se prohání Santa Claus za volantem nového Focusu RS a užívá si jízdy bokem na zasněžených cestách. Ale nejprve ho sleduje podivný chlap v kostýmu soba a poté dokonce je pronásledován i policejním Focusem RS. A jak je video zakončeno? To už neprozradím, doporučuji se podívat.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy