VIDEO: Čtyřletá dívka řídila osmnáctitunové Volvo FMX, jak to dopadlo?

Truck od švédské značky ukázal, jak je odolný, Volvo FMX 8x6 | foto: Volvo

Marketingové oddělení Volvo Trucks je posledních pár let velmi kreativní a originální. Však si vzpomeňte na spot s Jean-Claude Van Dammem, ve kterém udělal excelentní roznožku mezi dvěma trucky. Pak přišel na řadu křeček, jenž se stal na chvíli kamioňákem. Nyní však Volvo Trucks zašlo zase o kus dále a osmnáctitunové Volvo FMX svěřilo čtyřleté dívce.

Zveřejněný spot se jmenuje „Podívej, kdo řídí“ a hlavní roli v něm sehrála čtyřletá Sophie Brown, která dostala dálkové ovládání od těžkého Volva FMX 8x6 s výkonem 540 koní. Její úkol zněl jasně – projížďka po speciální překážkové dráze

Samozřejmě dívce to dělalo neskutečnou radost, zvláště když mohla se švédským truckem narážet do překážek. Poté Sophii zaujal létající dron, čímž nedávala pozor, kam truck zrovna jede a ten se převrátil. Naštěstí zpátky na kola, takže Sophie pak mohla pokračovat v úsměvné projížďce.

Spot vznikl pochopitelně jako další díl série Live Test, která má švédské trucky reprezentovat po stránkách schopnosti a odolnosti. Musíme opravdu uznat, že Volvo Trucks ukázalo opět svou originalitu.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy