VIDEO: Už vás někdy na dálnici předjel traktor s přívěsem?

Traktor s přívěsem na dálnici | foto: youtube.com

Už se vám někdy stalo, že by vás na dálnici předjel rychle jedoucí traktor táhnoucí ke všemu celkem velký přívěs? Pokud ne, tak tohle video vám ukáže, že v Německu taková šance je.

Poslední dobou se na svět dostávají auta, která se vymykají snad všemu zaběhlému. Jako příklad slouží tenhle divoký modrý Maluch, jenž dovede zlikvidovat například některé současné ostré hatchbacky. Abychom tu však měli celkem rychle jedoucí traktor s karavanem, to se nestává každý den. Většina traktorů nemá na dálnici co dělat, protože jejich motory prostě nedokážou vyvinout dostatečnou maximálku, ale konkrétní případ na videu je výjimka.

O to víc zarazí pohled z místa řidiče, který vše natočil v rychlosti okolo 120 km/h. Následné předjetí dodávky a pokračování v jízdě nedělalo řidiči traktoru žádný větší problém. Mnohým z vás ale jistě došlo, že tohle není sériový traktor. Už jen jeho vzhled připomíná klasický traktor jen velmi málo. Majitel jej taktéž osadil jiným motorem a převodovkou, což se dá usoudit podle stylu jízdy a celkem slušného zrychlení.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy