Chcete sedan nebo SUV od McLarenu? Zaplaťte těžké peníze a budete jej mít!

McLaren se přiznal, že v případě potřeby je schopen za velkou sumu peněz, postavit téměř jakýkoliv typ vozu. Pokud tedy chcete SUV nebo sedan McLaren, nic vám nebrání... skoro.

 

Divize MSO již před pár lety přišla s vozem, který ukazuje, že u McLaren umí i zakázkové karosářství. Pokud tedy budete chtít, divize MSO umí navrhnout zcela novou karoserii a navýšit nebo snížit výkon. Inženýři umí navrhnout prakticky cokoliv, pokud tedy na to budete mít dostatečný obnos peněz.

Pro ilustraci, zájemce o čtyřmístné SUV by musel zaplatit miliony liber. Do sériové produkce by se ale MSO určitě nevrhlo. Stávající nabídka počítá maximálně s řadami Sport Series, Super Series a Ultimate Series. Pod kapotou případného jedinečného kusu v podobě např. crossoveru McLaren, by se ocitl různě naladěný 3,8litrový přeplňovaný osmiválec a sedmistupňová automatická převodovka.

Jen hrstka automobilek navíc v současné době nemá v nabídce crossover. Například Rolls-Royce přijde s vozem se jménem "Cullinan", Lamborghini již potvrdilo produkční verzi Uruse, zatímco Aston Martin vytváří model DBX. McLaren tak nechce zůstat pozadu, avšak takový typ auta vyrobí jen na výslovné přání a za velký balík peněz.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy