VIDEO: Takhle přesně se stala nehoda Koenigseggu Agera R

Nabouraný Koenigsegg Agera R | foto: facebook

Nehody supersportů nejsou v dnešní době ničím neobvyklým. Poslední případ v čínském městě Čchung-čching, kde boural Koenigsegg Agera R je však hodně zajímavý.

Jeho cenovka je v Číně nastavena na částku v přepočtu 104 milionů korun a asi i proto se o téhle nehodě hovoří jako o nejdražší v historii Číny. Dneškem je taktéž jisté, že za volantem seděl 26letý muž, jenž byl podstatně hodně opilý. Ve vysoké rychlosti pak vůz nezvládl a auto totálně rozbil na silnici.

O všem nyní svědčí video, které se nově objevilo na internetu. To jasně ukazuje sílu nárazu. Následné otočení supersportu o 250 stupňů přímo na přechodu pro chodce, přičemž došlo k odlomení pravého kola. Vlivem nehody pak byla silnice tři hodiny neprůjezdná a sám řidič raději po celou dobu seděl v kabině.

Snad nejhorší novinkou pro majitele auta je, že dotyčná Agera R neměla registrační značku a nejspíše nebyla ani pojištěna. Skutečný majitel se tedy v rámci opravy opravdu plácne přes kapsu. Oprava vozu nebude levná záležitost a vůz musel být poslán do Švédska, kde se podrobí pečlivé prohlídce a následné opravě.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy