Expedice s podporou Michaela J. Foxe

Discovery | foto: Land Rover

Zastánce výzkumů spojených s Parkinsonovou chorobou a slavný herec Michael J. Fox podpořil cestu kolem světa s označením LONGITUDE expedice, tím že..

..29.prosince podepsal během cesty jeden z expedičních vozů.

Jednotlivci, kteří podpoří cestu expedice příspěvkem deset dolarů a více se zařadí do osudí a mají možnost vyhrát vůz, který byl podpesán Michaelem J. Foxem. Ověřený a certifikovaný vůz z roku 2003 Land Rover Discovery navštívil již školy po celých Spojených státech jako část vzdělávacího programu expedice.

Národně uznaný tým expedice LONGITUDE začal svou výpravu kolem světa v listopadu roku 2003 se čtyřmi oficiálními vozy Land Rover Discovery. Cílem je získat peníze pro výzkum zaměřený na Parkinsonovu chorobu. Expedice během cesty navštěvuje výzkumná centra této nemoci. Tým pomáhá povzbudit kampaň proti této chorobě a inspiruje veřejnost, aby se o nemoci více dozvěděla.

„Cesta kolem světa v rámci expedice LONGITUDE je zářným příkladem toho, jak se lidé trpící Parkinsonovou chorobou a jejich rodiny dokáží angažovat a sdílet své zkušenosti s pozitivním přínosem pro ostatní“, říká Michael J. Fox.

Text a foto: Land Rover ČR

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy