VIDEO: Jezza je konečně zpátky, v novém spotu si utahuje z BBC

Jeremy Clarkson v reklamě na Amazon Fire TV Stick. | foto: youtube.com

Odchod „svaté trojice“ z BBC a následný přestup k Amazonu se v médiích propíral tolikrát, že už asi nemá cenu se k celé kauze vracet. Všichni také dobře víme, že natáčení nového pořadu Clarksona, Maye a Hammonda je v plném proudu. A tak trochu i na tuto skutečnost upozorňuje nový spot Amazonu.

V něm uvidíte „pouze“ Jeremyho Clarksona, zato v pořádně šťavnaté roli, kterak představuje nejnovější zařízení svého nového zaměstnavatele, zvané Fire TV Stick. Díky němu můžete z pohodlí svého obýváku sledovat nejrůznější online televize a videotéky, o to tu tak ale úplně nejde.

Clarkson nejprve celé video uvede slovy „V létě, jak si nejspíše pamatujete, jsem se najednou stal nezaměstnaným, ale bylo to v pohodě, protože jsem měl jeden z nich (a ukazuje na Fire TV Stick).“ Ještě vtipnější scéna nicméně přijde ve chvíli, kdy se Jezza dostane v seznamu dostupných kanálů k položce BBC Player. Slovy se moc popsat nedá, takže se na ni určitě podívejte.

Na závěr se potom na obrazovce objeví fotka všech tří moderátorů, anoncující jejich nový projekt s astronomickým rozpočtem a prakticky neomezenými možnostmi nejrůznějších úkolů. Těšíte se? My také!

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy