Nissan také snižuje ceny

Pathfinder | foto: Nissan

Třetím lednem začínají platit nové akční nabídky společnosti Nissan. Zvýhodněné ceny se vztahují jak na osobní, tak i na terénní či užitkové modely.

Například při koupi off-roadu Nissan Terrano teď můžete ušetřit až 108.800 Kč!

S novým rokem přichází společnost Nissan s výhodnými akčními nabídkami. Nyní máte možnost získat slevu 10 % na Nissan Micra, Almera, Almera Tino, Primera, z terénních pak na Nissan Terrano a z užitkových na nový Nissan Kubistar a Primastar. Tato nabídka tedy pro zákazníka znamená třeba možnost koupit rodinný Nissan Almera již za 330.300 Kč, a to ve verzi Visia, která obsahuje například dva airbagy, elektricky ovládaná vnější zpětná zrcátka, výškově nastavitelný volant nebo nárazníky v barvě vozu. Již za 368.100 Kč pak zákazník dostane Almeru vybavenou navíc klimatizací s pylovým filtrem, dálkově ovládaným centrálním zamykáním nebo elektricky ovládanými okny předních dveří.

Nissan Micra můžete koupit již za 264.600 Kč a to – na auto tohoto segmentu – s nezvykle bohatou standardní výbavou. Už v základní verzi obsahuje třeba airbag řidiče a spolujezdce, ABS, posilovač řízení s proměnlivým účinkem, elektricky ovládaná přední okna, centrální zamykání s dálkovým ovládáním nebo funkci automatického vypínání světel „doveď mě domů“.

Nissan Primera je k mání již od 585.000 Kč a v nejvyšší verzi Tekna, která zahrnuje například ABS, ESP, airbag řidiče, spolujezdce, boční a záclonové airbagy, tempomat, automatickou klimatizaci, vyhřívaná přední sedadla, ovladač N-Form, palubní počítač, xenonové světlomety nebo rádio s CD přehrávačem a ovládáním na volantu, nyní Nissan nabízí slevu až 88.400 Kč.

U všech vozů, na které se cenové zvýhodnění vztahuje, se jedná o skladové modely a nabídka platí do vyprodání zásob nebo do 28. 2. 2005.

Text a foto: Nissan ČR

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy