VIDEO: Policisté z Abú Zabí se opět předvádí

Policejní zátaras tvořený vozy Nissan | foto: youtube.com

Policie v Abú Zabí je světově proslulá pro svůj vozový park. Není problém na ulici potkat policejní Lamborghini Aventador, Bugatti Veyron nebo Lykan Hypersport. Nyní se policisté chlubí novým videem.

V tom sice hrají supersporty prim, pointa videa nám ale ukzuje na zcela jiný fakt. Spíše než svým bohatstvím se v následujícím videu policisté chlubí skvěle koordinovaným systémem svých zásahů.

Zpět ale k autům, které ve videu máme možnost vidět. Na úvodu videa vidíme řidiče McLarenu MP4-12C, který pravděpodobně přehlédl značku omezující rychlost a se svém supersportu se řítí vysokou rychlostí po dálnici. Ihned po něm začnou pátrat policejní jednotky. Jejich systému pro rozpoznání tváře zločinec neunikne ani poté, co přesedne do červeného Ferrari 458 Italia.

V tom se mu ale již daří ujíždět policejním Mercedesům. V tom ale přijíždí na scénu mocný Nissan GT-R který prchající Ferrari dostihne.

To se ovšem ukáže jako zcela nepodstatné. Ferrari by totiž tak jako tak přijelo k zátarasu, který vytvořila policejní flotila offroadových vozů Nissan.

 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy