I McLaren má smysl pro humor, jen se podívejte na toho děsivého "spidera"

McLaren 650S jako součást halloweenské výzdoby showroomu | foto: McLaren

Automobilka McLaren své modely velmi ráda srovnává s italským konkurentem Ferrari. V přímém srovnání sice vítězí britské vozy, těm je ale často vyčítán nedostatek emocí. Nyní nám ale automobilka ukazuje, že i oni mají smysl pro humor.

V naší zemi jsme zvyklí svátky, připadající na začátek listopadu, zasvětit tichým modlitbám, nebo alespoň vzpomínkám na naše blízké, kteří bohužel už mezi námi nejsou.

To anglofonní země svátek zemřelých oslavují ve zcela jiném duchu. I americká pobočka dealerství značky McLaren si interiér svého showroomu vyzdobilo ve stylu tradičního helloweenu.

Rozhodlo se přitom využít model 650S Spider. Slůvkem „spider“ automobilky již tradičně označují sportovní vozy bez střechy. Toto slůvko je přitom v anglickém jazyce označení pro pavouka. Zaměstnance McLarenu tak nenapadlo nic jiného, než křiklavě oranžový model 650S Spider ozdobila obrovským pavoukem.

Vše doplňuje polep s motivem zubů na přední masce vozu. Oranžový supersport tak nyní působí jako obrovská, vyřezaná dýně s děsivým pavoukem na vrchu.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy