Jakým směrem se bude udávat Top Gear? Co bude se Stigem?

Co bude dál s kdysi oblíbeným Top Gearem? | foto: TopGear

Po velkolepě mediálně nafouklé kauze ohledně agresivity Jeremyho Clarksona vůči jednomu z producentů stále ve vzduchu visela otázka „Co bude dál?“.

Jak jistě všichni fanoušci „svaté trojice“ moderátorů Jeremyho Clarkson, Jamese Maye a Richarda Hamonda vědí, jejich spolupráce s Amazon Prime se již plně rozběhla. Svědčí o tom tento příspěvek, na Clarksonově účtu na Twitteru. Na něm můžeme spatřit trojici moderátorů a trojici hypersportů: Ferrari LaFerrari, McLaren P1 a Porsche 918 Spyder. Máme se tak rozhodně na co těšit.

Co ale bude dál se starým, britským Top Gearem? Podle posledních informací se pořad vydá zcela odlišnou cestou. Moderátor Chris Evans podepsal s BBC smlouvu zajišťující mu moderátorský post na tři další roky.

Dlouho se ale spekulovalo jaké kolegy si k sobě Evans vybere. Odpověď zní: „žádné“.

Evans se vyjádřil v tom smyslu, že pokud by k sobě přibral další moderátory, nevyhnutelně by sklouzl ke stejnému formátu pořadu, který zavedl Clarkson. Evans tak dal jasně najevo, že pořad bude jeho vlastní one man show.

Pokud byl váš nejoblíbenější součástí Top Gearu byl ochočený závodní jezdec Stig nemusíte být zklamání. Stig bude totiž jediný, kdo i v novém formátu pořadu zůstane bezezměny.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy