Takhle bude nejspíše vypadat nová Škoda Superb Scout!

Škoda Superb Scout (2015) | foto: Theophilus Chin

Známý umělec Theophilus Chin se nikdy nenudí, o čemž svědčí fakt, že si pro veřejnost připravil dva zajímavé snímky. Ty ztvárňují zcela nový Superb v oplastovaném a zvýšeném provedení Scout.

Škoda Superb Scout (2015) | foto: Theophilus Chin

Tento model je ideální pro zájemce, co si chtějí koupit rodinný automobil s dobrodružnou povahou. Navíc je dosti pravděpodobné, že se jej časem opravdu dočkáme a zvýšený Superb tak bude doplňovat současnou Octavii Scout. Vůz samozřejmě nabídne ochranu podvozku a černé ochranné plasty na karoserii vozu.

Dvojče německého Passatu Alltrack by v případě výroby dostalo pod kapotu hned čtyři motory. Základem by byl naftový 1,6 TDI a benzínový 1,8 TSI. Samozřejmě, vrcholnou verzi by nejspíše tvořil naftový čtyřválec s výkonem 190 koní a benzínový dvoulitr o výkonu 220 koní. Oplastovaný Superb Scout navíc bude silný soupeř pro Audi A6 Allroad, protože jeho design je hodně povedený a vytvořené snímky stojí za pozornost.

No necháme se překvapit, ale Superb přináší oproti Passatu hned několik chytrých Simply Clever řešení, jako jsou deštníky ve dveřích, škrabka na led ve víčku palivové nádrže a nebo držáky na tablety pro cestující na zadní řadě sedadel. Ve spojitosti se zvýšeným a oplastovaným podvozkem a pohonem všech kol by se mohlo jednat o velmi dobrého soupeře.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy